Gerechtsdeurwaarders Incassospecialisten Rechtskundig adviseurs Huurspecialisten

phone icon020-3059800
divider

Over ons

separator

Een deurwaarderskantoor met meer dan 97 jaar ervaring. Ambitie, passie voor het vak, deskundigheid en enthousiasme zijn de sleutelwoorden. Ons werk is het incasseren van uw vorderingen, zodat u zo snel mogelijk weer kunt beschikken over uw geld. Ook verstrekken wij een zeer gedegen juridisch advies en zijn wij erg ervaren in het voeren van gerechtelijke procedures.

Vast contactpersoon

Gedurende het hele traject houdt u een vast contactpersoon uit ons team van gespecialiseerde en bedreven medewerkers, die constant op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in uw dossier en die ook de debiteuren goed leren kennen. Met onze jarenlange kennis en ervaring zijn wij in staat om uw vorderingen op een efficiënte wijze te incasseren. Daarbij zijn wij ons bewust van het feit dat vaak een financieel zwakkere partij wordt benaderd en snel handelen de grootste kans geeft om tot oplossing van de zaak te komen.

Veelzijdig

Onze deurwaarders verrichten niet alleen ambtshandelingen, maar behandelen ook de incasso van uw zaken, waarbij zij uiteraard niet alleen telefonisch contact hebben met de debiteuren, maar hen ook thuis spreken. Tevens vindt u de deurwaarders in de rechtszaal, waar uw zaken door hen persoonlijk worden behartigd.

Landelijke dekking

Van Twuijver is lid van een samenwerkingsverband van gerechtsdeurwaarderskantoren die volgens vaste werkafspraken de zaken behandelen. Ons werkgebied strekt zich daarmee uit over geheel Nederland. Tevens wordt vanuit dit samenwerkingsverband de permanente opleiding van alle medewerkers verzorgd. Ook aan cliënten worden opleidingen aangeboden.

Kwaliteit

Van Twuijver wordt om het jaar geauditeerd door PH Quality B.V. om te beoordelen of zij voldoet aan de door de KBvG vastgestelde Normen van Kwaliteit. Het laatste positieve toetsingsverslag is van 12 oktober 2022 en is geldig tot 23 augustus 2024.

 

 


separator