Gerechtsdeurwaarders Incassospecialisten Rechtskundig adviseurs Huurspecialisten

phone icon020-3059800
divider

Aanleveren ambtelijke opdrachten

separator

U heeft een exploot dat betekend moet worden, of u wilt dat een vonnis ten uitvoer wordt gelegd, of u heeft een verlof van de voorzieningenrechter en wilt daarmee zo snel mogelijk conservatoir beslag leggen!

Landelijke dekking:

Wij betekenen exploten in geheel Nederland in samenwerking met ons landelijk netwerk van de Verenigde Vrije Gerechtsdeurwaarders. Ook als het gaat om spoedeisende werkzaamheden buiten kantooruren staan wij voor u klaar. Doordat wij in staat zijn uw exploot in geheel Nederland snel uit te brengen, zorgen wij ervoor dat u aan uw cliënten snelle doeltreffende actie kunt aanbieden. Wel vragen wij u zo mogelijk de actie van te voren even aan te kondigen, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

De losse opdracht:

De mogelijkheid bestaat  om de gerechtsdeurwaarders van Van Twuijver voor een (incidentele) opdracht in te schakelen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het betekenen van een dagvaarding, het leggen van beslag op (on)roerende zaken, het leggen van een derdenbeslag, of het maken van een proces-verbaal van constatering.

Losse opdrachten kunt u per post of per e-mail aan ons verzenden. De stukken worden door onze gerechtsdeurwaarders gecontroleerd. Tevens controleren wij de gegevens van uw wederpartij in de Gemeentelijke basisadministratie of het handelsregister, indien dit nog niet gedaan is. Uw opdracht zal snel en vakkundig door een van de gerechtsdeurwaarders van Van Twuijver worden uitgevoerd.

Spoed:

Bel ons altijd even op 020-3059809 zodat de wijze van aanlevering van de stukken kan worden besproken. Met ons team van gerechtsdeurwaarders staan wij u graag bij.

Executie opdrachten:

Executie opdrachten worden door onze gespecialiseerde medewerkers en uiteraard onze  deurwaarders uitgevoerd. Als u specifieke acties wenst kunt u dit altijd even aangeven en zullen wij daarmee rekening houdend een executietraject uitzetten.

 Tarieven:

Er zijn vaste tarieven vastgesteld die gerechtsdeurwaarders voor het verrichten van ambtshandelingen mogen rekenen. Deze tarieven zijn opgenomen in het ‘Besluit tarieven ambtshandelingen gerechtsdeurwaarders’ (Btag) en worden jaarlijks aangepast.

Wij hanteren deze tarieven ook in het geval van spoedopdrachten binnen het arrondissement Amsterdam. Klik hier voor de huidige tarieven.

Voor bijzondere werkzaamheden kunt u altijd via info@vantwuijver.nl een offerte aanvragen.


separator