Gerechtsdeurwaarders Incassospecialisten Rechtskundig adviseurs Huurspecialisten

phone icon020-3059800
divider

U heeft een vordering

separator

Neem zo snel als mogelijk contact met ons op, omdat in deze tijd snelheid geboden is!

Van Twuijver Incasso B.V. is in 1925 opgericht door de grootvader van de huidige gerechtsdeurwaarder Maarten van Twuijver. Tot 2004 was het kantoor alleen operationeel als incassoburo, maar sindsdien ook als gerechtsdeurwaarderskantoor.

Door deze uitbreiding zijn wij nog beter in staat uw zaken van het begin tot het eind te behandelen, van de aanmaning tot en met de eventuele executie. De cultuur van het incassoburo is zichtbaar in de werkwijze van het gerechtsdeurwaarderskantoor. Wij doen geen onnodige, kostenverhogende ambtelijke handelingen, maar zijn doelbewust bezig voor onze klanten het geld (de vordering) te incasseren.

Gedurende het hele traject houdt u één contactpersoon, die constant op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen in uw dossier. Met onze jarenlange kennis en ervaring zijn wij in staat om uw vorderingen op een efficiënte wijze te incasseren.

Een vordering aan ons in behandeling geven kan eenvoudig via de mail. U verstrekt ons de stukken waaruit uw vordering blijkt en geeft ons al uw n.a.w. en bankgegevens, alsmede de manier waarmee wij met u kunnen communiceren. Uiteraard ontvangen wij graag alle informatie over uw debiteur.

Ook kunt u de opdracht gemakkelijk via deze website online in behandeling geven, via “Opdrachtformulier” en “opdracht online”.

Heeft u regelmatig zaken bij ons ter incasso lopen? Wij adviseren u dan om een account aan te maken zodat u 24 uur per dag inzicht heeft in de voortgang van uw dossiers. Tevens kan alle communicatie eenvoudig via cliënt online verlopen.

 

BEHANDELSCHEMA INCASSOZAAK BEHANDELSCHEMA HUURZAAK

separator