Gerechtsdeurwaarders Incassospecialisten Rechtskundig adviseurs Huurspecialisten

phone icon020-3059800
divider

Dagvaarding

separator

Een dagvaarding is nodig om een procedure te starten. Bij ons deurwaarderskantoor kunt u deze dagvaarding laten betekenen door onze gerechtsdeurwaarders. Ook het opstellen van de dagvaarding kunt u door ons laten doen, maar voor die werkzaamheden vragen wij uiteraard een vergoeding. Vaak kunt u veel zelf doen en behoeft u niet alle juridische werkzaamheden door ons te laten uitvoeren, maar kunt u ons vragen om u te begeleiden. Wij maken voor u de opzet van een dagvaarding, waarna u deze dagvaarding zelf aan kunt vullen met de grondslag van uw vordering.

Dagvaarding betekenen

Tot slot kunnen wij dan de dagvaarding voor u controleren en betekenen. De verdere procedure kunt u voor de kantonrechter zelf voeren, tegenwoordig al voor vorderingen t/m € 25000,– en met betrekking tot huur- en arbeidszaken tot een onbeperkt bedrag.

Juridische bijstand bij uw dagvaarding

Mocht u gedurende de procedure advies nodig hebben, dan staan wij van Van Twuijver u daarin op ieder moment bij en kunnen wij deze desgewenst in ieder stadium van de procedure voor u gaan voeren. Voor u is het een prettig gevoel dat u altijd een beroep op een team van juristen kunt doen die veel ervaring in de procespraktijk hebben.


separator